Lauluja Kiveksistä tuo elämääsi iloa ja sisältöä

Oletko kyllästynyt kuulemaan aina samoja biisejä aina samoilla sanoilla päivästä toiseen? Elä huoli, meillä on sinulle ratkaisu ja ratkaisun nimi on: Lauluja Kiveksistä!
Pelin henki on vallan yksinkertainen. Kun hyräilet jotain biisiä tai se soi luuppina päässäsi pujota sana “Kives” oikeaan kohtaan. Kohta voi olla mikä hyvänsä ja sana mikä hyvänsä, mutta vuosien kokemuksella voimme sanoa että erityisesti sana “Sydän” korvattuna “Kiveksellä” saa biisiin aivan uutta pontta. Jos sydämet on monikossa myös kiveksiä pitää olla useampi.
Esimerkkeinä kerrottakoon mm. Siiri Nordinin “Kivekseeni osuman sain” (aijai), Anssi Kelan “Miten Kivekset toimii” ja Vesku Loirin “Kivekseeni joulun teen”.
Muita ohjeita et tälle ihanalle kevätpäivälle tarvitsekkaan, anna palaa vaan ja anna Kiveslaulujen raikaa ruuhkabusseissa, työpaikoilla ja erilaisissa yleisötapahtumissa. Saat varmasti ansaitsemaasi arvostusta sekä uusia mielenkiintoisia ystäviä.

Facebookista napatuista kuvista ja kommenteista päätellen myös Äxän asiakkaat ovat ottaneet kiveslaulut ilolla vastaan ja se jos mikä on hieno asia, sillä: Kives on aina oikeassa!

Tällä viikolla on lisäksi ilmestynyt äärimmäisen kovia levykäisiä jotka sinun tulisi ostella itsellesi tai emme anna sitä sinulle ikinä anteeksi. Siirry siis tästä linkistä katsomaan mitä Tampereen Ari haluaapi sinulle kaupitella, siellä on Stam1nan uutta, Rotten Soundia, Sairas T:tä, Spiritual Beggarsia ja herra ties mitä. Elviksen 60 cd:n boxi voi myös viedä järkesi!

8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Kommentit

  • Ei hyvää päivää! Jos ja kun kentin sekä Dylanin uutuudet ilmestyvät valikoimiinne, niin kivekseni siirtyvät taas kerran pankkitilillenne. ;)

    IT kommentoi 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Sinun täytyy kirjautua jättääksesi kommentteja. Kirjaudu täällä

Uusimmat listat

Viikon 16 uutuudet!
Olli - Helsinki
Mukit Top 20
Ansku - Kuopio
Paitojen Kevät
Thomas - Kuopio